Segon eso

Ací trobareu el treball fet pels xics i les xiques de 2n d'eso al voltant dels Drets Humans, els ODS, i com molts d'aquests o gairebé tots es veuen afectats per la pandèmia que vivim des de fa mesos. Les seus veus són diverses i el suport que han triat per transmetre'ns les seues idees i conclusions, també.


ODS I DRETS HUMANS. SALUT I BENESTAR. 

Aquest treball Paula Exposito reflexiona al voltant l'ODS 3 salut i benenstar i com s'han vist vulnerats per la pandèmia causada per la COVID19.


large from Escola Gavina on Vimeo.


ODS I DRETS HUMANS. DRET AL TREBALL I A DESCANSAR. 

Aquest és el treball d'Inés Ibañez en ell ens parla del dret a un treball digne però també del dret a descansar. Ens explica també com aquests drets s'han vist vulnerats durant el confinament pel covid19. El ODS què ella ha elegit és "treball decent i creixement econòmic" 
ODS I DRETS HUMANS. EDUCACIÓ DE QUALITAT. 

Aquest és el treball d'Irene Màñez. Ella ens parla del dret a  l'educació  i de l'ODS d'educació de qualitat. ODS I DRETS HUMANS. TREBALL DIGNE I CREIXEMENT ECONÒMIC

Aquest és el treball de Berta Sòria. Explica que s'hi ha de reduir la xarxa de desocupació, millorar les condicions laborals i millorar l'accés als beneficis financers, components essencials per a un creixement econòmic inclusiu. Complementa tot el treball en xifres per fer-nos sabedors de com ha estat l'ocupació en el passat pròxim i què ens espera en el futur.ODS I DRETS HUMANS. EDUCACIÓ DE QUALITAT. 

Aquest producte final del projecte és d'Àngela Moriel. Explica les dificultats de garantir el dret a l'educació de qualitat a causa de la situació d'emergència pel COVID-19. Posa també sobre la taula avantatges i inconvenients que ella li troba a les classes a distància.
ODS I DRETS HUMANS. DRET A VIURE LLIUREMENT I EN SEGURETAT

El treball d'Andreu Narro vol representar gràficament els carreres buits amb el color gris i el cel blau per la redució de la contaminació. També vol representar que durant el confinament hem perdut llibertat en pro de la seguretat. 
ODS I DRETS HUMANS. EDUCACIÓ DE QUALITAT

En aquest projecte Jordi Esteve relaciona l'ODS d'educació de qualitat amb el dret de tenir una educació gratuïta. Ell pensa que aquests objectius/ODS tenen molt en comú perquè tracten del mateix tema, i just ha decidit elegir-lo ara ja que amb la pandèmia els xiquets no poden assistir a l'escola, i això és un fet mai vist anteriorment. Tant mestres com alumnes es veuen obligats a reprendre les classes digitalment des de casa. Per tal que més gent puguem gaudir-lo ha enregistrat la seua reflexió.
ODS I DRETS HUMANS. REFLEXIONS

Blanca Casabán ha fet primer tota una investigació sobre els drets humans i les ODS. En un primer moment ella pensa que la salut serà una de les ODS més afectades, després en el seu procés de treball, fa un recorregut per totes les ODS i reflexiona molt bé sobre els nostres drets i com es veuen afectats. Finalment ella decideix fer cartells amb missatges positius per ajudar en aquesta situació. 
ODS I DRETS HUMANS. DESIGUALTATS. 

Aitana López ha investigat sobre les desigualtats socials i econòmiques. Ella explica que les desigualtats ja existien i que ara es veuen agreujades per la pandèmia i el confinament. 
Per representar les desigualtats ha fet un cartell pintat per ella: un puny negre tancat i els colors de l'arc de Sant Martí. Mireu vosaltres que vos sembla. Què penseu què ens vol dir?ODS I DRETS HUMANS. STOP COVID19

Àlex Barrientos vol parar el virus. Pensa que d'aquesta manera podrem tornar a plantejar-nos les ODS i els drets humans. Sap que encara que aturem el virus, tenim molta feina a fer, però que el virus està fent-ho més complicat.  Ell ha fet un punt de llibre. 


PUNT DE LECTURA. COVID19

Amanuel Ramos vol representar en el punt de lectura les emocions negatives cap a la COVID-19. És per això que representa el virus en blanc i negre i el fet de parar-lo en color rosa.


ODS I DRETS HUMANS. ELS DINERS NO HO SÓN TOT

Miguel Grande ha fet dos cartells per dir que els diners no serveixen si no tens salut. L'altre ens diu que, de moment, no hi ha solució coneguda per a aquest virus.ODS I DRETS HUMANS. QUINS SÓN AFECTATS

Mario Revert ha reflexionat sobre els drets humans i els ODS,  i com aquests s'han vist afectats. Li ha sorprés que s'haja complit l'acció pel clima pel fet de reduir les emissions de diòxid de carboni. 


ODS I DRETS HUMANS. CARTELLS

Hugo Garcia ha fet cartells en frases sobre la salut i el benestar. Ell pensa que és el dret i ODS més important. ODS I DRETS HUMANS. EDUCACIÓ DE QUALITAT

Alba làzaro ha fet un dibuix amb aquarel·la que parla de l'article 7. Ha dibuixat dues amigues al carrer juntes i persones que les miren estranyades. Ha fet també una classe buida, sense gent

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

EL PROJECTE TEMÀTIC D'ENGUANY